Niels Destadsbader doet vreselijke ontdekking en zet vrouw aan de deur: “Een half uur zitten bleiten”
PMN
Niels Destadsbader doet vreselijke ontdekking en zet vrouw aan de deur: “Een half uur zitten bleiten”
Foto: Photonews

Niels Destadsbader is nog steeds vrijgezel. Aan vrouwelijke aandacht zal het hem echter niet ontbreken. De zanger/presentator is enorm populair geworden.

Niels Destadsbader heeft al wel enkele vriendinnetjes gehad. Het doet hem terugdenken aan een pijnlijke affaire die hij meemaakte een tijdje geleden. “Daar ben ik echt slecht van geweest”, zegt hij bij Qmusic. 

“Ik had iemand leren kennen op café en ook lang mee gepraat. Dat was echt super plezant. Op een bepaald moment gaat die mee met mij naar huis en die blijft slapen. Uiteraard, we hebben geen wafels gebakken, hé.”

"Half uur zitten bleiten"
“Het was eigenlijk een heel gezellige avond, dat was heel tof. Ik word ‘s morgens wakker, zij ligt naast mij. Ik word wakker van een geluid. Ik kijk en ik zie haar iets wegsteken. Ik zeg: “Heb jij nu een foto genomen met je gsm?” Zij ontkende dat, maar ik zag aan haar ogen dat ze aan het liegen was.”

“Gelukkig heb ik direct die gsm gepakt, die was nog ontgrendeld. En die had foto’s genomen en die naar haar vriendinnen gestuurd om hen waarschijnlijk te laten weten dat het gelukt was. Dan heb ik al die foto’s gewist, naar verwijderde items gegaan, nog een keer gewist en verzocht om binnen de twee minuten het huis te verlaten. Ik heb de deur dichtgedaan en een half uur zitten bleiten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.