Sandra Bekkari doet geen fijne vaststelling voor de armsten in onze maatschappij: “Is het gevolg van hamsteren”
PMN
Sandra Bekkari doet geen fijne vaststelling voor de armsten in onze maatschappij: “Is het gevolg van hamsteren”
Foto: Instagram

Sandra Bekkari heeft geen fijne vaststelling gedaan. Het dreigt allemaal nog een stuk moeilijker te worden voor de armsten in onze maatschappij.

De voorbije weken zijn veel Vlamingen beginnen hamsteren. Dat laat zich ook voelen bij de voedselbanken, waar Sandra Bekkari meter van is. “De impact van de coronacrisis op ons leven is groot. Daarbij worden de meest kwestbare mensen in onze samenleving extra hard getroffen. De Voedselbanken, waarvan ik ambassadrice ben, blijven open, maar staan voor een enorme uitdaging”, legt ze uit op haar Instagram.

“Door de hamsterwoede zijn er veel minder voedseloverschotten, terwijl die meer dan de helft van de bevoorrading uitmaken. De voedselvoorziening van de mensen die onder de armoedegrens leven komt hierdoor in het gedrang.” 

“De voedselbanken heeft extra middelen nodig om zowat 170.000 mensen van voedsel te voorzien. 
Wil jij je steentje bijdragen?  Dit kan via de website van de Voedselbanken: www.foodbanks.be 
Dank je wel 😘"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve allemaal, De impact van de coronacrisis op ons leven is groot. Daarbij worden de meest kwestbare mensen in onze samenleving extra hard getroffen. De Voedselbanken, waarvan ik ambassadrice ben, blijven open, maar staan voor een enorme uitdaging. Door de hamsterwoede zijn er veel minder voedseloverschotten, terwijl die meer dan de helft van de bevoorrading uitmaken. De voedselvoorziening van de mensen die onder de armoedegrens leven komt hierdoor in het gedrang. De voedselbanken heeft extra middelen nodig om zowat 170.000 mensen van voedsel te voorzien. Wil jij je steentje bijdragen? Dit kan via de website van de Voedselbanken: www.foodbanks.be Dank je wel 😘

Een bericht gedeeld door Sandra Bekkari (@sandrabekkari) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.