Zware domper voor Luna, de dochter van Willy Sommers: “Zo spijtig dat dit nu moet gebeuren”
Zware domper voor Luna, de dochter van Willy Sommers: “Zo spijtig dat dit nu moet gebeuren”
Foto: Photonews

Willy Sommers onderging eind januari met spoed een hartoperatie. De zanger vertelt in Het Belang van Limburg dat hij door het coronavirus niet meer kan revalideren in het ziekenhuis. Om zijn conditie op peil te houden gaat hij elke dag vijf kilometer wandelen. De zanger laat verder nog weten dat het goed gaat met hem en zijn gezin.

“Ik zit thuis met mijn vrouw en de kinderen. Luna wordt 18 in september en zit in haar laatste jaar humaniora. Ik vind het zo spijtig voor haar dat dit nu moet gebeuren, tijdens wat normaal gezien het mooiste jaar van haar leven zou moeten zijn. Ze zou met haar klasgenoten op reis gaan naar Italië, ze had een galabal… Allemaal afgelast”, vertelt Willy Sommers. “Mijn zoon Luka is 14. Hij heeft van zijn voetbalclub een schema gekregen om elke dag zo’n 8 tot 9 kilometer te lopen. Via zijn smartphone wordt dat dan geregistreerd.”

Willy probeert zijn kinderen te helpen met hun huiswerk. “Ik ben leraar Nederlands-Engels-Duits van opleiding. Als ze dus met een vraag afkomen of iets met d of dt moet, kan ik hen helpen. Maar van wiskunde heb ik geen flauw benul. Ik weet niet of andere ouders het ook zo aanvoelen, maar het valt me op dat ze ontzettend veel doorgestuurd krijgen. Niet te doen, denk ik soms.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.