VTM

Laura let maar beter op want vrouwen vallen bij bosjes voor Sonny: “Jongen, ik zou het wel weten…”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Het was een pijnlijk schouwspel vorige week in Blind Getrouwd. Het vlot niet echt tussen Laura en Sonny, die uiteindelijk de moeilijke beslissing namen om een time-out in te lassen. Sonny nam wat spullen bij elkaar en verliet hun woning in Zoersel voor een paar dagen.

Sonny heeft het nog niet gemakkelijk gehad met zijn bruid Laura. Zij krijgt het op sociale media hard te verduren omwille van haar ‘humeurigheid’ en afstandelijke houding. De reacties, die soms hard zijn, liegen er niet om. Sommigen hebben oprecht medelijden met Sonny. ‘Die Laura is een ramp! Amai, dat meisje moet nog véél leren. Jammer voor Sonny, want hij is gewoonweg een zalige gast’, reageerde een ‘ Blind Getrouwd’-kijker op sociale media.

Stel dat dit koppel aan het einde van het programma uit elkaar gaat en Sonny als vrijgezel achterblijft, dan hoeft hij alvast niet te wanhopen. Want uit de reacties op het internet blijkt dat er heel wat vrouwen zijn die hem volledig zien zitten. De kijksters vallen als bosjes voor hem.

‘Ik zal zijn bokes wel smeren ’s morgens’, klinkt het bijvoorbeeld. En: ‘Sonny jongen, ik zou het wel weten. Ik zou wél mee een ochtendwandelingetje maken. En méér dan dat!’ En een andere kijkster laat weten: ‘Sonny, kom naar hier, kom naar mij. Ik zou jou wel héél graag kussen en knuffelen!’ Sonny hoeft dus niet te panikeren als het niks zou worden met Laura…