Stijn uit ‘Down The Road’ over zijn belangrijkste 'opdracht' in het leven: “Voor die schatjes zou ik alles doen”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Stijn De Winter uit ‘Down The Road’ vertelt in TV Familie over zijn belangrijkste 'opdracht' in het leven: nonkel zijn. Hij zou zijn neefje en nichtje niet meer kunnen missen.

Stijn De Winter is wel te vinden voor een uitdaging en wil volop van het leven genieten. “Ik leer graag nieuwe dingen, ik proef graag nieuwe dingen en ik ben een echte levensgenieter. Niets zo leuk als op restaurant gaan. Of reizen, natuurlijk. Ik was eerder al in Amerika. En met de Special Olympics ging ik als ruiter naar het Chinese Shanghai. Dat was plezant”, vertelt Stijn in TV Familie.

Verder werkt Stijn ook. In een dagcentrum renoveert hij meubels in een atelier, en elke woensdag werkt hij in de bibliotheek van Kortrijk. Zijn interesses zijn heel breed. Zo gaat hij ook graag naar musea en weet hij alles van dinosauriërs. Maar zijn belangrijkste opdracht in het leven is misschien wel nonkel zijn.

“Ik ben een supernonkel voor mijn neefje en nichtje, de kinderen van mijn broer en zus”, zegt Stijn enthousiast in TV Familie. “Ik speel graag met hen en zou alles doen voor die schatjes. Vandaar dat ik ook graag thuis ben, hoor.” Maar Down The Road wil hij graag nog eens doen. “Absoluut, want het was fantastisch. Ik heb vijf nieuwe vrienden leren kennen. En Saar en Dieter, natuurlijk.”