Xavier Daeseleire schept duidelijkheid over toestand van broer Axel die met corona in het ziekenhuis ligt
Xavier Daeseleire schept duidelijkheid over toestand van broer Axel die met corona in het ziekenhuis ligt
Foto: Photonews

Xavier Daeseleire heeft in Het Laatste Nieuws meer informatie gegeven over de toestand van zijn broer Axel Daeseleire. De acteur werd woensdag opgenomen in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen nadat hij positief testte op het coronavirus.

“Als broers willen we erop wijzen dat Axel altijd erg open is geweest in zijn communicatie met zijn publiek, maar nu vraagt hij om rust en kalmte zodat hij kan bekomen van het virus”, zegt Xavier Daeseleire in Het Laatste Nieuws. “Axel heeft inderdaad positief getest, maar hij wil nu de nodige tijd krijgen om te kunnen herstellen. Alles is onder controle. Axel is goed en stabiel.”

Xavier wil ook benadrukken dat zijn broer Axel geen voorkeursbehandeling krijgt. “Axel wordt behandeld zoals alle andere Belgen die met het virus te maken krijgen”, klinkt het. “Hij krijgt zeker geen voorkeursbehandeling omdat hij bekend is. Hij wordt behandeld zoals iedere andere patiënt.” Verder bedankt hij ook de zorgverstrekkers in het ziekenhuis en het publieke voor de vele steunbetuigingen.

Waar Axel het virus heeft opgelopen is onduidelijk. “Dat is een groot mysterie”, aldus Xavier. “We gaan daar dan ook niet over speculeren. Ik denk dat het overgrote deel van de mensen die het virus hebben, dat ook niet weten. Wij kunnen alleen maar hopen dat er zo snel mogelijk testen op de markt zijn die dat kunnen vaststellen, waardoor het virus kan bestreden worden.”

Volg Showbizz24 op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.