Philippe Geubels haalt zwaar uit: “Wie zoiets nu doet, is niet goed bij zijn hoofd”
Philippe Geubels haalt zwaar uit: “Wie zoiets nu doet, is niet goed bij zijn hoofd”
Foto: Photonews

Philippe Geubels is sinds vorig jaar mede-eigenaar van een café-brouwerij. In Het Laatste Nieuws vertelt de komiek dat zij, ondanks de coronacrisis, toch niet in de problemen komen.

“Het café is wel gesloten, maar de brouwerij blijft produceren en de drankenhandelaars bevoorraden. Ik zit hier zelf met een kind van vijf jaar tussen vier muren, ik weet hoe belangrijk een constante aanvoer van alcohol is in deze periode", lacht Philippe Geubels in Het Laatste Nieuws.

Ze hebben op vrijdag 13 maart geen lockdownfeestje meer georganiseerd in het café. “Pas op, ik denk dat er toen nog wel wat onwetendheid was, maar wie nu nog privéfeestjes organiseert, is toch niet goed bij zijn hoofd”, zegt Philippe.

“Tegelijk snap ik ook wel de goesting om eindelijk nog eens mensen te zien. Iedere dag die cijfers over hospitalisaties en doden: je mag niet onderschatten wat dit teweegbrengt bij veel mensen. Ik vul elke dinsdag de enquête van het UZA in. Daar staan een hele hoop vragen in over angsten, dat zal niet voor niets zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.