Kijkers in shock door terugkeer van Christine in ‘Thuis’

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT
Een verrassing van formaat vrijdagavond voor de kijkers van ‘Thuis’: Christine is terug. De bitch blijkt het Tinder-lief van Adil te zijn. De kijkers zijn in shock.

In ‘ Thuis’ is Christine ondertussen gescheiden van Bob. HIj keerde met hangende pootjes terug naar zijn ex, Tamara, tevens de moeder van zijn kind. Maar hun rust wordt nu verstoord. Als Tamara en Bob zullen ontdekken dat Christine en Adil een koppel vormen, gaan de poppen ongetwijfeld aan het dansen.

Actrice Daphne Paelinck had enorm uitgekeken naar haar glorieuze comeback in ‘ Thuis’, maar door de corona-crisis zijn de tv-opnamen opgeschort. “Ja, daar staat een heel mooi verhaal op stapel. Al zijn er op dit moment slechts afleveringen tot 24 april beschikbaar. Het is nog niet duidelijk wanneer we de rest gaan opnemen. Voorlopig blijven de deuren van de tv-studio gesloten”, vertelt Daphne in Het Laatste Nieuws.

“Toen ik zeven maanden geleden uit ‘ Thuis’ verdween, dacht ik nochtans dat mijn laatste scène ook mijn exit was. De collega’s dachten dat ook, want ik kreeg een afscheidsboeket en heb gehuild. Bij het uitwuiven zei ik iedereen dat ik het jammer vond dat mijn rol stopte, maar dat ik dankbaar was voor de mooie kans en na de zomer nog weleens zou langskomen om mijn baby te laten zien. Ik was amper twee weken met zwangerschapsverlof toen ik gebeld werd met de vraag of ik nog een vervolg zag zitten. Ik was natuurlijk doodgelukkig en kon niet wachten om weer te beginnen. Jammer dat die comeback nu onderbroken wordt door deze pauze”, aldus Daphne.

Tags thuis