Sean Dhondt betreurt deze beslissing van VTM: “Plots dit te horen krijgen, dat is heel jammer”
Sean Dhondt betreurt deze beslissing van VTM: “Plots dit te horen krijgen, dat is heel jammer”
Foto: Photonews

Vrijdagavond 27 maart worden de laatste knock-outs van ‘The Voice Kids’ uitgezonden. Het is nog onzeker wanneer het programma een écht slot krijgt, want de opnamen van de halve finales en de finale werden opgeschort. Coach Sean Dhondt zegt in Dag Allemaal dat hij dat jammer vindt, maar wel begrip heeft voor de beslissing.

“Er is even overwogen om het programma stop te zetten en na de kwartfinale een winnaar of winnares uit te roepen’, zegt Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, in Dag Allemaal. “Maar de kijkers én uiteraard de kandidaten verdienen een apotheose van de wedstrijd. We gaan dus, zodra dat weer kan, de halve finale en de finale van ‘The Voice Kids’ uitzenden. Alleen weten we niet wanneer.”

“Uitstel is geen afstel en ik heb begrip voor de beslissing, want onze gezondheid gaat voor, maar ik vind ’t wel jammer voor mijn halve finalisten’, zegt ‘The Voice Kids’- coach Sean Dhondt. “Ze hebben daarnaartoe gewerkt, en we waren samen echt aan het aftellen. Zij hebben ervoor gestudeerd als voor een examen, en dan krijgen ze plots te horen dat ze niet kunnen optreden. Voor hen is dat heel jammer. Eén meisje haar papa kwam zelfs speciaal overgevlogen uit Frankrijk. Aan de andere kant hebben ze nu ook meer tijd om hun liedjes in te oefenen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.