Nieuwe kortfilm als laatste eerbetoon aan Johny Voners: "Een ander soort rol voor hem"
PMN
Nieuwe kortfilm als laatste eerbetoon aan Johny Voners: "Een ander soort rol voor hem"
Foto: Rutger Denaet

Een van de laatste projecten van Johny Voners was meespelen in de kortfilm ‘De laatste dagen’. Rutger Denaet regisseerde de film en bracht hiermee een kortverhaal van Elias Smekens tot leven. Als laatste eerbetoon aan de acteur wordt de film dan ook vrijgegeven aan alle fans die hem een laatste keer willen zien schitteren.

Rutger Denaet, regisseur van deze kortfilm, was bereid om Showbizz24 meer inkijk te geven in de manier waarop Johny het maken van de film heeft beleefd. 

“Johny was de eerste acteur waaraan ik dacht toen ik het script doorlas. Ik ben altijd fan geweest van hem. De eerste lezing met alle acteurs was zeer leuk. Johny was enorm enthousiast en heeft constant zijn mening gegeven om hier en daar nog zaken te verbeteren. Hij was wel intensief bezig met dit project. Bij de draaidagen was hij ook superblij en zijn vrouw was er ook bij.”

“De meeste van de acteurs, waaronder Loes Van den Heuvel, Door Van Boeckel en Elke Van Mello hadden nog nooit samengespeeld. Er was wel onmiddellijk een enorme ‘klik’ tussen iedereen. Het is zo vlot gegaan. Johny zei me nog: ‘Ik heb weinig op zo’n professionele set gestaan'. Hij kon eens een ander soort rol spelen." (Lees verder onder de foto)

"Johny was fier en blij"
“Johny speelt in het verhaal de rol van een gepensioneerde boswachter die de laatste periode van zijn leven met zijn demente vrouw Maria (Camilia Blereau) aan de kust rustig wil doorbrengen. Het loopt iets anders dan verwacht.”

“Ik ben zeer tevreden over dit project. We hadden niet zo’n groot budget en hadden maar 2 dagen om de kortfilm te maken. Het waren heel intensieve en lange draaidagen om het klaar te krijgen.  Na de première, was Johny zo fier en zo blij dat hij meegewerkt had aan de film.” 

“Zijn vrouw Annemie vindt dit een prachtig eerbetoon aan haar overleden man. Ze bedankte me voor dit gebaar. Zij heeft gezien dat Johny heel enthousiast opging in het spelen van een voor hem wel zeer serieuze rol.”

Kan je niet meer wachten? Je kan door HIER te klikken de kortfilm bekijken...

Meer nieuws

Meer nieuws

.