Meiden van K3 verrassen vriend en vijand met iets wat ze nog nooit hebben gedaan: “Grappig en chaotisch, maar we zijn er superblij mee"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
K3 heeft een bijzondere videoclip gelost. Het nummer ‘Handjes draaien’ werd omgedoopt tot ‘Handjes wassen’. Met dit nummer willen Hanne, Klaasje en Marthe kinderen aansporen om in deze coronatijden hun handen regelmatig te wassen en zo weinig mogelijk in contact te komen met het virus.

“We kregen de vraag van onze fans of we een remake op Handjes draaien konden maken”, vertelt Klaasje in Het Nieuwsblad. “Dat vonden we een goed idee, dus hebben we alles in gang gezet.” De meisjes kregen hulp van gitarist Alain Vande Putt. Hij schreef de tekst en speelde de melodie voor hen.

Het is een bijzondere videoclip geworden, want voor het eerst namen de meisjes van K3 een videoclip apart op. De drie zangeressen hielpen elkaar vanop afstand om het camerastandpunt en de lichtinval te bepalen. “We zijn er toch een dagje zoet mee geweest”, zegt Hanne. “Het was grappig, een beetje chaotisch. Maar we zijn superblij dat we toch een videoclip de wereld in kunnen sturen. En het resultaat mag er zijn.”

“We zitten thuis in quarantaine en houden ons bezig”, vertelt Marthe. “Nu kunnen we onze was en strijk te doen. Daar hadden we eerst geen tijd voor.” De repetities voor hun nieuwe show zaten er bijna op, maar ook die wordt uitgesteld. “We gaan ervoor zorgen dat iedereen naar ons kan komen kijken, vanaf het moment waarop de overheid groen licht geeft”, zegt Klaasje.

Tags k3