Goed nieuws voor de fans van Gert en James: Vanaf dan is ‘Gert Late Night’ te zien op VIER, en dat is sneller dan verwacht
Goed nieuws voor de fans van Gert en James: Vanaf dan is ‘Gert Late Night’ te zien op VIER, en dat is sneller dan verwacht
Foto: Photonews

Er is heel goed nieuws voor de fans van Gert en James. Gert Late Night is al vanaf 6 april te zien op VIER, en wordt uitgezonden vanop de Evanna in Antwerpen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ zou oorspronkelijk op 20 april starten, maar door de bijzondere omstandigheden wordt de begindatum dus vervroegd naar 6 april, het begin van de paasvakantie. Verder zal het programma ook zonder publiek en zonder gasten worden gemaakt, en met een hoogst minimale bezetting aan technisch personeel. Een beperkt aantal gasten zal een bezoek kunnen brengen aan de boot, onder zeer strikte voorwaarden.

Sinds de uitbraak van het coronavirus trokken de VRT en VTM veel extra kijkers aan. Door ‘Gert Late Night’ sneller te laten starten dan voorzien wil VIER zich terug op de kaart zetten. “De nieuwsredactie van onze collega’s zetten alles op alles om Vlaanderen goed en snel te informeren. Wij willen met ‘Gert Late Night’ deze periode net iets aangenamer maken”, zegt VIER-programmadirecteur Annick Bongers in Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.