Diep bedroefde Walter Michiels heeft ontroerende boodschap voor Johny Voners: “Love you”
Diep bedroefde Walter Michiels heeft ontroerende boodschap voor Johny Voners: “Love you”
Foto: Facebook

Het overlijden van Johny Voners heeft heel wat mensen diep geraakt. Ook Walter ‘Pico’ Michiels, die hem als een vriend beschouwde. TV Familie contacteerde hem voor een reactie.

Walter Michiels is overrompeld door verdriet na het overlijden van Johny Voners. Hij heeft op sociale media een selfie gedeeld, waarop hij aan het huilen is. TV Familie belde Walter op voor een reactie. Hij had toen net een foto gedeeld met de vermelding ‘Beste maat voor altijd, love you’.

De betreurde Johny Voners was zijn vriend op de set van F.C. De Kampioenen én daarbuiten. “Ik ben zot van die gast”, zei Johny ooit over Walter. En dat was wederzijds. “De dood van Johny heeft mij een beetje overrompeld. Ik ben er eerlijk gezegd niet goed van”, zegt Walter in TV Familie.

“Dat hij er niet meer is, dat is zo… zo ongelooflijk. Ik moet eerlijk gezegd nog beginnen geloven dat het waar is. Ik heb nog een weg af te leggen voor dat helemaal zal doordringen. Voor ik het echt zal beseffen.”

Walter heeft nog te veel verdriet om al veel over Johny te kunnen vertellen, maar hij is wel overtuigd dat hij hier nog ergens is. “Hij is nog onder ons. Den Johny kennende… Hij is zo iemand die gewoon terug wakker wordt en die hier ineens weer staat. Maar ja, dat is hoop. IJdele hoop. Daar zit ik nu mee.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.