Philippe Geubels schrikt zich een ongeluk: “Dit had ik helemaal niet verwacht”
Philippe Geubels schrikt zich een ongeluk: “Dit had ik helemaal niet verwacht”
Foto: Photonews

Goed nieuws voor Philippe Geubels. Het tweede seizoen van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ is alweer een kijkcijfersucces. In Dag Allemaal reageert de komiek verrast.

Er lijkt geen einde te komen aan het succes van Philippe Geubels. Het tweede seizoen van zijn medische panelshow ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ flirt elke donderdag op Eén met het miljoen kijkers. Bovendien staat er een tweede seizoen van ‘Taboe’ op stapel en ook in Nederland scheert hij hoge toppen.

“Ik had niet verwacht dat het zo’n vaart zou lopen”, reageert Philippe in Dag Allemaal. “Maar eigenlijk ben ik daar niet zo mee bezig. Mijn job is om dingen te bedenken, al is het plezant wanneer het ook goed uitdraait.”

Eenvoud is volgens Geubels de sleutel tot het succes van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal? “We proberen alles zo simpel mogelijk te houden. Geen quiz met tien verschillende lagen, maar een luchtig spelletje. Tegelijk vind ik het ook leuk dat mensen er iets van kunnen bijleren. Een klein weetje over je gezondheid is nooit verkeerd.”

Zalen laten vollopen en een publiek aan het lachen brengen kan Philippe als de beste, maar ook als televisiepresentator brengt hij het er aardig vanaf. “Ik heb het presenteren eigenlijk nooit moeilijk gevonden”, zegt hij. “Misschien omdat er niet zulke hoge verwachtingen waren. Het kon alleen maar meevallen. Bovendien ben ik iets tussen presentator en comedian, dat ligt me wel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.