Verschrikkelijk wat ‘Thuis’-actrice Lauren Müller heeft meegemaakt: “Dat litteken blijft”
Verschrikkelijk wat ‘Thuis’-actrice Lauren Müller heeft meegemaakt: “Dat litteken blijft”
Foto: VRT/Thuis

Veel ‘Thuis’-fans zijn in hun nopjes, want vorige week maakte de populaire Thilly opnieuw haar opwachting. Haar vertolkster Lauren Müller geeft deze week een interview in Story. Daarin vertelt ze over het overlijden van haar papa.

In Story vertelt Lauren Müller deze week over het overlijden van haar papa. Hij stierf zes jaar geleden aan longkanker, op amper 54-jarige leeftijd. “Ik heb zijn lijdensweg vanop de eerste rij meegemaakt, en zoiets vreet toch aan een mens. We hadden een ontzettend hechte band. Tijd heelt misschien alle wonden, maar het litteken blijft. Mijn vader heet mijn huwelijk gemist en zal mijn eventuele kinderen nooit zien. Dat doet pijn”, vertelt Lauren.

“Maar ik denk wel dat hij met een goed gevoel is vertrokken. Ik herinner me een telefoongesprek tussen hem en zijn vader. Hij zei: ‘Lauren schat das (‘Met Lauren komt het wel goed’).’ Hij maakte zich geen zorgen over mij. En nog iets ‘positiefs’: door alles wat we samen meegemaakt hebben, leerde ik mijn moeder beter kennen. Daar ben ik hem dankbaar voor.”

Lauren staat sinds zijn dood anders in het leven. “Ik luister beter naar mijn lichaam. Vroeger negeerde ik kwaaltjes, nu laat ik iets sneller checken. En er is absoluut een Lauren voor en één na het overlijden van mijn vader. Ik ben als persoon heel erg gegroeid. Op een bizarre manier ben ik zelfzekerder geworden, en kleine zorgen zijn geen drama’s meer. Ik heb al te veel andere dingen gezien, want ook mijn neefje van elf heeft leukemie gehad. Hij is intussen gelukkig wel genezen verklaard.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.