Jeroen Meus brengt prachtig eerbetoon aan één van zijn grootste fans die overleden is
Jeroen Meus brengt prachtig eerbetoon aan één van zijn grootste fans die overleden is

Jeroen Meus brengt in Dagelijkse Kost een prachtig eerbetoon aan Jasper Horsting. Deze 31 – jarige jongeman overleed vorige maand na een ongeval met vluchtmisdrijf. Hij was een grote fan van Jeroen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vorige maand overleed Jasper Horsting, een leraar uit Arendonk, nadat hij van zijn fiets werd gereden toen hij terugkeerde van een etentje bij vrienden. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Jasper was één van de grootste fans van Jeroen Meus.

“Koken was Jaspers passie”, zegt Peter De Jager van Jaspers volleybalclub in Het Nieuwsblad. “Ik ben normaal niet gek op spinazie, maar toen ging ik bij Jasper eten en hij deed er dit mee. Superlekker. Alles wat hij klaarmaakte was geïnspireerd op de recepten van zijn held Jeroen Meus.” In Dagelijkse Kost brengt Jeroen een culinair eerbetoon aan zijn fan door varkenshaasje met spinazie in bladerdeeg, overgoten met sjalottensaus klaar te maken.

De 36-jarige bestuurder die Jasper op 11 februari aanreed, is vanuit Nederland uitgeleverd aan ons land. Gisteren bevestigde de raadkamer zijn aanhouding.

Meer nieuws

Meer nieuws

.