VTM-nieuwsankers Freek Braeckman en Birgit Van Mol in quarantaine: Verrassende naam neemt over
PMN
VTM-nieuwsankers Freek Braeckman en Birgit Van Mol in quarantaine: Verrassende naam neemt over
Foto: Medialaan

VTM-nieuwsankers Freek Braeckman en Birgit Van Mol zitten momenteel in quarantaine. Ze voelen zich ziek. Ze nemen geen enkel risico en blijven dus thuis.

Stef Wauters, Dany Verstraeten en Cathérine Moerkerke doen de nieuwsuitzendingen van 13u, 17u45 en 19u. Er komen ook nieuwsupdates om 22.30 uur. En daar heeft VTM Nieuws iemand nieuw voor.

Een deel van die late updates zullen voortaan door Faroek Özgünes aan elkaar gepraat worden. Dat is wel een verrassende keuze van de zender.

Nicholas Lataire, hoofdredacteur ad interim van VTM Nieuws legt uit waarom men voor Faroek gekozen heeft. “De gezondheid van Freek en Birgit komen natuurlijk op de eerste plaats. En we vinden het heel belangrijk dat ze dit signaal ook geven: beter geen enkel risico nemen en thuisblijven als ze zich niet 100% gezond voelen”, legt Nicholas uit op de website van VTM. 

“Faroek gaat ons team van ankers nu versterken voor een deel van onze late VTM NIEUWS-updates. Faroek heeft jarenlang ervaring als journalist én anker en wordt bijgestaan door een geweldige redactie, die dag en nacht werkt. We gaan er elke dag voor om de Vlaming goed, betrouwbaar en deskundig te informeren en gaan daarom ook zeker door met onze extra laatavonduitzendingen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.