Jens Dendoncker, die door epilepsie tot corona-risicogroep behoort, doet belangrijke oproep: “Mensen, doe dit nu toch eens"
Jens Dendoncker, die door epilepsie tot corona-risicogroep behoort, doet belangrijke oproep: “Mensen, doe dit nu toch eens"
Foto: Photonews

Komiek Jens Dendoncker behoort zelf tot de risicogroepen om besmet te raken met het coronavirus. In Dag Allemaal roept hij iedereen op om één keer te doen wat van ons gevraagd wordt.

Jens Dendoncker is door zijn eigen gezondheidsproblemen extra waakzaam in deze coronatijden. “Een snotneus is genoeg om het zekere voor het onzekere te nemen en in quarantaine te gaan. Door mijn epilepsie en de medicatie die ik ervoor moet nemen, heb ik minder weerstand dan een modale man van mijn leeftijd”, zegt Jens Dendoncker in Dag Allemaal. “Dus ik ben extra voorzichtig. Ik volg alle richtlijnen op, dan ben ik zoals iedereen verplicht aan mezelf, aan mijn omgeving en aan de maatschappij in het algemeen. Je kan niet té voorzichtig genoeg zijn.”

Jens en zijn vriendin Lauren Versnick blijven dus in hun kot. “We zullen net als iedereen nog wel eens naar de winkel moeten natuurlijk, maar ook dan zullen we heel strikt de richtlijnen volgen. Ik heb de indruk dat het nog niet bij iedereen even hard is binnen gesijpeld, maar het is echt bittere ernst. Laten we voor één keer doen wat van ons gevraagd en verwacht wordt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.