VTM neemt drastische beslissing over ‘Boer Zoekt Vrouw’, Dina Tersago reageert: “Dat is jammer”
VTM neemt drastische beslissing over ‘Boer Zoekt Vrouw’, Dina Tersago reageert: “Dat is jammer”
Foto: Medialaan

VTM heeft een belangrijke beslissing genomen over ‘Boer Zoekt Vrouw’. Door de coronacrisis gaat het programma dit keer niét de wereld rond. Dat bevestigt VTM in Dag Allemaal.

Vlaamse boeren in het buitenland die hun hoop hadden gesteld op ‘Boer Zoekt Vrouw’ moeten hun amoureuze ambities voorlopig opbergen. VTM heeft namelijk beslist om alle ploegen die momenteel bij die boeren aan het draaien waren naar eigen land terug te halen. “Dit jaar gaan we met ‘Boer Zoekt Vrouw’ gezien de omstandigheden sowieso niet de wereld rond”, klinkt het bij VTM. “We zijn nu boeren in Vlaanderen aan het zoeken. Wanneer die opnamen dan van start zouden gaan, bekijken we later.”

“Jammer, maar we proberen ons te focussen op het positieve”, reageert Dina Tersago in Dag Allemaal. “Als we nu een binnenlandse editie kunnen maken, mogen we al heel blij zijn. En ik kijk er eerlijk gezegd ook wel een beetje naar uit. Ik kreeg de voorbije jaren veel mailtjes van Vlaamse boeren die zich afvroegen waarom we ’t zo ver gingen zoeken.”

“Wanneer de oproepaflevering wordt uitgezonden, kunnen we nog niet zeggen. We zorgen er eerst voor dat we toffe boeren vinden, we gaan dan draaien zodra het weer kan. We moeten de situatie net als iedereen van dag tot dag bekijken en roeien met de riemen die we hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.