VTM

Christophe meet de schade: "Daar kan ik Nick toch niet buiten voor gooien?"

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het was zondag een hilarische aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Vooral dan het moment dat Nick het avondeten liet vallen.

“Ik heb een half uur staan snijden aan die groentjes en dan laat hij het vallen. Maar daar kan ik hem toch niet voor buitengooien? En dan was er nog worst over, maar Nick lust geen worst. Dat avondmaal was eigenlijk een fiasco”, bedenkt Christophe zich bij Qmusic.

“Wij schieten ook voor het minste in de lach en dan geraken we er niet meer uit. Dat was gisteren ook. Het is hilarisch eigenlijk.”

“Samen boodschappen doen was niet simpel, maar ik denk dat dit wel bij veel koppels zo is. Dat gaf ook bij ons wel wat spanning. Je leert elkaar pas kennen als je het dagelijkse leven moet delen.”

Het lijkt er ook op dat Christophe en Nick getrouwd blijven. Ze hebben nog altijd contact met elkaar terwijl de opnames al achter de rug zijn. “Ondanks de lockdown horen Nick en ik elkaar elke dag. Het is dezer dagen allemaal digitaal te doen. Of we nog samen zijn? Ja, daar zul je voor moeten blijven kijken."