VTM

Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ doet iedereen schrikken: “Ze hebben me flink te pakken”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Damiano Fiore kennen we nog uit het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Zijn huwelijk hield geen stand. Hij doet ons nu goed schrikken.

Damian Fiore deelde een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Het waren stille weken hier. Neen, mijn account werd niet geblokkeerd of gehackt. Ik zat ook niet ergens 6 weken aan een stuk te mediteren in de bergen (al wou ik dat dat voor een deel waar was! ???‍??)”, legt hij uit. 

“Voor de uitbraak van het coronavirus had een ander beestje me te pakken waardoor ik flink geveld was.? Bijna twee maanden zonder sporten en eerlijk gezegd kon het gezonde eten me zelfs niet bekoren. Maar ik klim stilaan weer uit mijn dal, ready to rumble! ???”

“Tijdens deze verplichte lockdown zal ik de komende weken klaar staan om jullie af en toe met tips te bestoken om toch actief te blijven, om te bewegen met je partner of met je kinderen, en met weinig ingrediënten (ah ja, blijf zoveel mogelijk in uw kot!) een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren. Houd het veilig allemaal, bewaak je eigen gezondheid en die van anderen! ?"

Dit bericht bekijken op Instagram

Het waren stille weken hier. Neen, mijn account werd niet geblokkeerd of gehackt. Ik zat ook niet ergens 6 weken aan een stuk te mediteren in de bergen (al wou ik dat dat voor een deel waar was! ???‍??). Voor de uitbraak van het coronavirus had een ander beestje me te pakken waardoor ik flink geveld was.? Bijna twee maanden zonder sporten en eerlijk gezegd kon het gezonde eten me zelfs niet bekoren. Maar ik klim stilaan weer uit mijn dal, ready to rumble! ??? Tijdens deze verplichte lockdown zal ik de komende weken klaar staan om jullie af en toe met tips te bestoken om toch actief te blijven, om te bewegen met je partner of met je kinderen, en met weinig ingrediënten (ah ja, blijf zoveel mogelijk in uw kot!) een lekker en gezond gerecht op tafel te toveren. Houd het veilig allemaal, bewaak je eigen gezondheid en die van anderen! ? #blijfinuwkot #healthcoach #healthyfood #orohealth #balance #comebackstronger

Een bericht gedeeld door Damiano Fiore ? (@damianofiore7) op

Tags damiano