Gitte uit ‘Down The Road’ gaat door moeilijke periode: “Ik heb het daar serieus lastig mee”
PMN
Gitte uit ‘Down The Road’ gaat door moeilijke periode: “Ik heb het daar serieus lastig mee”
Foto: Photonews

Gitte uit ‘Down The Road’ beleeft momenteel een periode. Ze laat weten dat ze het echt lastig heeft. Het zijn dan ook geen makkelijke tijden.

Ook Gitte draagt de gevolgen van de coronavirus. Ze mist haar vriend Gert enorm. “Het ergste is dat ik mijn lief niet eens meer kan vastpakken. Gert en ik zijn al zes jaar een koppel, maar ik heb hem al twee weken niet meer gezien in het echt, dat is lastig”, vertelt Gitte in Het Laatste Nieuws.

"Het is ook weleens plezant om zo veel tijd door te brengen met mijn papa, mama en broer. Tot nu toe heb ik vooral veel geknutseld en tv gekeken. Maar ik zal toch blij zijn als het 5 april is. Ze hebben gezegd dat het dan voorbij is. Tot die dag moeten we zoveel mogelijk binnen blijven. Ik ben alvast goed bezig. Woensdagavond heb ik samen met mama geapplaudisseerd voor de dokters en de verplegers, donderdag heb ik op mijn blokfluit ook nog een liedje voor hen gespeeld."

"Eén van de eerste dingen die ik ga doen als het virus weg is, is afspreken met Brenda. Ik wil graag eens bij haar gaan logeren. En misschien kan ik dan ook eindelijk gaan samenwonen met Gert. We zijn al een tijdje plannen aan het maken, na corona gaan we er echt werk van maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.