Lesley-Ann Poppe enorm geschrokken: “Degoutant, ik zou me doodschamen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe voelt ook de gevolgen van het coronavirus. Ze heeft een eigen beautyzaak en mag dus alleen nog maar dingen verkopen via haar webshop.

Op haar webshop verkoopt ze ook alcoholhoudende handgels in verpakking van 200 ml. “Door het coronavirus is de vraag zeer groot”, licht Lesley-Ann Poppe toe in TV-Familie. “Ze vliegen de deur uit.”

“Maar klanten mogen er maar één per week per persoon kopen. We willen zoveel mogelijk mensen helpen, zie je. Het is niet zo dat ik met die gels op de zogezegde coronakar spring. Nee, die bestelde ik maanden geleden al. Dit is puur toeval. Ik vind het zelfs degoutant dat webshops hun gels aan woekerprijzen verkopen. Ik zou me dood schamen!”

Corona
Schrik voor het coronavirus heeft Lesley-Ann niet.”Ook al ken ik via via iemand die het heeft opgelopen’, zegt ze. “Nee, ik zie het coronavirus eerder als een griep. Het zal wel voorbijgaan. Toch doe ik er tegelijk alles aan om zo hygiënisch mogelijk te blijven. Mijn gezin behoort niet tot de risicocategorie, maar we zouden anderen kunnen aansteken.” 

“En dat zou ik niet op mijn geweten willen hebben. Het virus heeft trouwens best wel e?ect op m’n professionele agenda. Zo is een belangrijke estheticabeurs uitgesteld. Tja, ik vrees dat we dat de komende weken gewoon zullen moeten aanvaarden."