Greet Rouffaer verklapt al iets over hoe lang ze nog in ‘Thuis’ te zien is en doet een pittige onthulling: “Dit zal er de komende weken gebeuren”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Greet Rouffaer is nog wel eventjes te zien in Thuis. De actrice vertelt in Primo dat ze zelf verrast is dat ze als Reinhilde voor controverse mag blijven zorgen in de soap.

“Ik werd destijds gecontacteerd voor slechts twee opnamedagen”, zegt Greet Rouffaer in Primo. “Maar nog voor die beelden werden uitgezonden, werd ik al gevraagd of ik nog meer dagen vrij was voor extra scènes. Iets wat ik helemaal zag zitten. Reinhilde is heerlijk om te spelen: een chique madam die van aanpakken weet en langzaam evolueert naar een vervelend mens.”

“Dat sommige kijkers me nu een bitch noemen, vind ik een compliment. Dat wil zeggen dat ik het goed speel. Zolang ze maar beseffen dat ik die streken niet uithaal, maar wel mijn personage Reinhilde. Het is de eerste keer dat ik zo’n ergerlijk iemand mag spelen.” Greet doet de kijkers van Thuis ook nog een belofte: “Het wordt de komende weken nog pittiger. En ingewikkelder.”