Brenda maakt zich grote zorgen over haar favoriete soap ‘Familie’: “Zou heel erg zijn als dit binnenkort gebeurt”
Brenda maakt zich grote zorgen over haar favoriete soap ‘Familie’: “Zou heel erg zijn als dit binnenkort gebeurt”
Foto: VRT

Vandaag is het Wereld Downsyndroomdag. Vlamingen worden opgeroepen om twee verschillende kousen te dragen en daarvan een foto te delen op sociale media. In Het Laatste Nieuws vertelt Down The Road-gezicht Brenda hoe zij momenteel de coronacrisis beleeft.

"Ik begrijp het wel, voor de gezondheid en zo, maar het is saa-àài", zegt Brenda in Het Laatste Nieuws. "Mijn dagen zijn normaal gezien supergoed gevuld, en nu is er ineens niets meer. Ik mis mijn werk in de apotheek van het ziekenhuis en ik mis vooral de kleuterklas waar ik elke week een handje toesteek. Ik zie die kindjes graag en zij zijn heel graag bij mij. Ik heb al gehoord dat er nog tot de zomer van 2021 corona zou zijn, maar ik hoop dat het vroeger stopt. Ik ben het nu al beu."

"Ik ben deels Italiaans en dus volg ik ook het nieuws over corona in Italië. Mijn familie is van Sicilië, daar is het gelukkig niet zo erg als in het noorden van het land. Niemand is ziek, godzijdank, maar we bellen wel elke dag: ze zijn heel bang en blijven net als wij binnen. Op vakantie gaan naar Sicilië zal niet voor dit jaar zijn."

"Eén van mijn hobby's is karate. In april mocht ik normaal gezien naar het wereldkampioenschap in Rusland, maar dat gaat nu niet door. Spijtig, maar ik ga het nog erger vinden als binnenkort 'Familie' niet meer wordt uitgezonden (de opnames van de soap werden deze week stilgelegd). Het is mijn allergrootste droom om ooit een rolletje te krijgen in die reeks. Als ze nu toch stilliggen, kunnen ze misschien een verhaal verzinnen waarin ik kan meespelen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.