Coronacrisis heeft pijnlijke gevolgen voor Jaimie uit ‘Down The Road’: “Daar word ik kwaad van, ja”
Coronacrisis heeft pijnlijke gevolgen voor Jaimie uit ‘Down The Road’: “Daar word ik kwaad van, ja”
Foto: Photonews

In Het Laatste Nieuws vertelt ‘Down The Road’-deelnemer Jaimie dat de coronacrisis pijnlijke gevolgen heeft voor hem en zijn familie. Jaimie ontmoette tijdens de opnames van 'Down the Road' zijn ware liefde Sophie en vandaag zijn zij nog altijd samen. Hij is kwaad dat hij zijn ‘tijgertje’ niet meer mag zien.

Samen met zijn vrienden van 'Down the Road' roept Jaimie heel Vlaanderen op om vandaag, op Wereld Downsyndroomdag, twee verschillende sokken te dragen. "Om te laten zien dat anders zijn dik oké is", zegt hij. Zelfs draagt hij er één met streepjes, en één met tijgerprint. “Omdat ik Sophie, mijn ware liefde, vaak ook 'tijgertje' noem. Op die manier kan ik laten zien dat ik van haar hou, want nu met corona moeten we thuisblijven. Het is al anderhalve maand geleden dat ik Sophie nog in het echt gezien heb. We facetimen en whatsappen natuurlijk elke dag, maar ik zie toch dat ze het er moeilijk mee heeft. Om haar te troosten heb ik beloofd dat ze na corona een keer op bezoek mag komen en mag blijven slapen", vertelt Jaimie in Het Laatste Nieuws.

Jaimie is niet alleen teleurgesteld door de maatregelen rond het coronavirus, maar wordt op sommige momenten zelfs boos. "Als ministers op het nieuws komen vertellen over corona, word ik kwaad, ja", zegt Jaimie. "Omdat ze beslist hebben om een lockdown te doen. Normaal gezien ga ik helpen in de horecazaak van mijn papa en mama, maar nu is die dicht. Toen mijn papa vorige week moest sluiten, zag ik dat hij verdrietig was. Dat vond ik zo erg dat ik er boos van werd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.