Nicole en Hugo hard getroffen door corona-crisis: “Het is vreselijk”
Nicole en Hugo hard getroffen door corona-crisis: “Het is vreselijk”
Foto: Photonews

Iedereen wordt getroffen door de corona-crisis, ook Nicole en Hugo. Zij kunnen Nicoles moeder niet meer gaan bezoeken in het rusthuis, en dat vinden ze heel erg. Dat vertelt Hugo in Dag Allemaal.

“Ik vond eerst ook dat die coronapaniek nogal opgeblazen werd, maar nu vind ik het wel terecht dat men extra maatregelen neemt”, zegt Hugo Sigal in Dag Allemaal. “Het treft ons ook hard. De mama van Nicole is 99 en zij zit in een rusthuis. Tot 19 april mogen we haar niet meer bezoeken! Vreselijk, want we gingen drie keer per dag. Ik bracht ook altijd de medicamenten voor ons moeke mee, maar dat moet nu op een andere manier.”

“Het menske begreep eerst niet wat er aan de hand was, maar nu berust ze erin. ‘Als het niet gaat, gaat het niet’, zegt ze. Gelukkig kunnen we toch drie keer per dag bellen. Al gingen we liever persoonlijk langs. Nicole keek altijd nog eens goed rond in de badkamer en ontsmette daar alles nog eens extra. Ik zeg niet dat dit nu niet gebeurt, maar je weet nooit. Zelf blijven Nicole en ik nu ook liever binnen, we beseffen maar al te goed dat wij ook in de risicogroep zitten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.