Bart Kaëll over coronavirus: “Luc had mij daar al voor gewaarschuwd”
Bart Kaëll over coronavirus: “Luc had mij daar al voor gewaarschuwd”
Foto: Photonews

De uitbraak van het coronavirus betekent ook een zware domper voor onze Vlaamse artiesten. Alle shows en optredens werden geannuleerd. Het Schlagerfestival werd verplaatst naar 2021. Bart Kaëll, die daar ook op het podium had moeten staan, heeft begrip voor deze maatregelen.

“Natuurlijk had ik op het Schlagerfestival graag mijn nieuwe single ‘Geen wonder dat ik ween’ gebracht, maar we weten nog niet zo heel veel over dat virus en ik begrijp dat grote mensenmassa’s best te vermijden zijn. Levens gaan voor, hé”, reageert Bart Kaëll in Dag Allemaal. “Onder impuls van Luc (Appermont, zijn echtgenoot) was ik sowieso al voorzichtig geworden. Collega’s die handen willen schudden of een kus geven... liever niet!”

“Financieel hang ik niet van die paar optredens af, ik vind het vooral spijtig voor de organisatoren, en dat we de gezelligheid van het Schlagerfestival moeten missen. Mensen die bij ‘De Marie-Louise’ meeroeien en meezwaaien, dat is zo leuk. Och, alles is nu naar verplaatst naar volgend jaar, hopelijk kom er dan geen virus roet in het eten gooien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.