Volgende week in ‘Thuis’: Tania krijgt het zwaar te verduren, Judith en Tom zijn met verstomming geslagen door wat ze te horen krijgen
Volgende week in ‘Thuis’: Tania krijgt het zwaar te verduren, Judith en Tom zijn met verstomming geslagen door wat ze te horen krijgen
Foto: VRT/Thuis

Tania wordt geconfronteerd met moeilijke beelden. Reinhilde speelt de onschuld zelve.

Maandag 23 maart

Tania wordt geconfronteerd met moeilijke beelden. Judith en Tom zijn met verstomming geslagen door wat Stan hen verteld heeft. Eddy is in de zevende hemel. Tamara steunt Dries en spoort Bob aan hetzelfde te doen.

Dinsdag 24 maart

Dries begint de dag vol goede moed, maar botst al snel op een dispuut. Stan deelt zijn bezorgdheden met Judith. Eddy moet zich constant in bochten wringen en dat is ook Simonne niet ontgaan.

Woensdag 25 maart

Karin krijgt onverwacht bezoek. Adil verbergt iets voor Waldek. Lowie laat niet in zijn kaarten kijken. Reinhilde en Karin verkneukelen zich in de gevolgen van hun daden.

Donderdag 26 maart

Tamara probeert zich te focussen op haar werk. Femke krijgt een nieuwe klant over de vloer. Stan is nerveus. Reinhilde speelt de vermoorde onschuld. Sam maakt zich zorgen over Joren en ook Rosa is ongerust.

Vrijdag 27 maart

De onwennige sfeer bij Boowie houdt aan. Dries krijgt onverwachts hulp aangeboden. Sam en Tim gaan samen naar de les. Waldek besluit eentje te gaan drinken in Bar Madam en hij is niet alleen. Adil heeft opnieuw een geheime date. Stan krijgt de nodige aanmoedigingen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.