Volgende week in ‘Familie’: Hanne doet een nare ontdekking, Jan krijgt een verontrustend telefoontje
Volgende week in ‘Familie’: Hanne doet een nare ontdekking, Jan krijgt een verontrustend telefoontje
Foto: Medialaan

Hanne verveelt zich thuis en gaat de bomma bezoeken. Daar doet ze een onaangename ontdekking. Lars kan maar geen beslissing nemen over zijn toekomst. En wat wordt de nieuwe naam van Fashion?

Maandag 23 maart

Véronique een voorstel. Cédric heeft heuglijk nieuws en wil dat met Iris en Peter delen. Patrick is gefrustreerd door de bezorgdheid van Stefanie en Jan. Benny start een nieuwe weddenschap.

Dinsdag 24 maart

Véronique lucht haar hart bij Iris. Hanne verveelt zich thuis en besluit om de bomma te gaan bezoeken. Daar doet ze een onaangename ontdekking. Jonas wordt overvallen door herinneringen.

Woensdag 25 maart

Amélie belt Alex op om haar tot de orde te roepen. Brigitte ontdekt de plannen van Lars en ruikt een opportuniteit. Véronique mag de nieuwe naam van Fashion onthullen.

Donderdag 26 maart

Benny krijgt een onverwacht telefoontje. Lars kan maar geen beslissing nemen over zijn toekomst. Jenny wil Brigitte overtuigen om samen op reis te gaan. Guido neemt Cédric in vertrouwen.

Vrijdag 27 maart

Jan krijgt een verontrustend telefoontje. Hanne voelt zich schuldig. Brigitte probeert Lars te beïnvloeden bij het nemen van zijn beslissing. Florianne zet Alex voor een keuze. Benny hakt een knoop door.

Meer nieuws

Meer nieuws

.