Clouseau ontgoochelt fans: “Ik dacht dat Koen en Kris slimmer waren, jammer...”
Clouseau ontgoochelt fans: “Ik dacht dat Koen en Kris slimmer waren, jammer...”
Foto: Photonews

De fans van Clouseau zijn ontgoocheld. De groep lanceerde onlangs een revolutionaire ‘Augmented Reality’-videoclip voor hun nieuwe single ‘Wereld Die Nooit Vergaat’, maar daar komt kritiek op. Dat schrijft de Showbizzsite.

De videoclip is te zien via de gloednieuwe ‘Tweesprong’-applicatie. Als je de app downloadt en aan de praat krijgt, dan kan je via die technologie Koen en Kris in jouw huis, of eender waar, laten performen. Maar dan moet de app op jouw gsm wel werken, en daar zit nu juist het probleem. Verschillende gebruikers klagen namelijk dat de applicatie niet werkt of niet compatibel is met hun toestel. De app zou slechts op een beperkt aantal toestellen werken.

De broers zijn ondertussen op de hoogte van de problemen met de app. "Beste vrienden van Clouseau, dankje voor jullie reacties en de moeite die jullie wilde nemen om de app te downloaden. Helaas merkten we op dat sommige toestellen niet geschikt zijn voor de app. De app maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, de vereisten liggen daarom hoger dan bij een standaard app, nl. Android 10 of iOS 11. Voor enkele Android-toestellen staat in april en mei een update naar Android 10 gepland. Hopelijk kunnen we op jullie begrip rekenen", klinkt het .

Maar op de Facebookpagina van Clouseau zou er volgens de Showbizzsite niet veel begrip zijn. "Pff, wat heb je aan een app als je apparaat niet compatibel is, moeten we dan allemaal een nieuw apparaat kopen, ik dacht dat Koen en Kris slimmer waren,…jammer....", is daar te lezen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.