Coronavirus zorgt even voor paniek bij ‘Familie’-acteur Guillaume Devos: Dit is er gebeurd
Coronavirus zorgt even voor paniek bij ‘Familie’-acteur Guillaume Devos: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Vorige zomer ging Guillaume Devos - in Vlaanderen nog steeds bekend als Pierrot uit ‘Familie’ - zijn grote droom achterna: een zangcarrière. Guillaume kon Paskal Jakobsen, de zanger van BLØF, strikken om een nummer voor hem te schrijven.

Voor Guillaume Devos schreef Paskal Jakobsen het Nederlandstalige ‘Allemaal Goed’, het is de tweede single van Devos. “Een nummer over twee mensen die elkaar leren kennen en verliefd worden. Maar om verder te gaan, moet er langs beide kanten gewerkt worden. Iets dat je ook kan doortrekken op familiaal en collegiaal vlak”, legt Guillaume uit in Het Laatste Nieuws. “Paskal vond het resultaat zo goed dat hij achteraf ook nog de backing vocals wilde inzingen. Een hele eer”, vindt Guillaume.

Intussen blijft Devos ook gewoon acteren, en stond normaal nu op de planken met het theaterstuk ‘Brasschaatse Huisvrouwen’. “Er stonden 40 voorstellingen op de agenda, maar voorlopig hebben we die stilgelegd vanwege het coronavirus”, zegt Guillaume, die zelf ook al op het virus getest werd. “Ik ben ziek geweest. Moest hoesten, voelde druk op mijn longen en dacht uiteraard even ‘shit’. Maar koorts had ik niet. Het bleek gelukkig gewoon de griep”, zegt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.