Stan Van Samang neemt zeer drastische beslissing: “Daarvoor moet al de rest nu wijken”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Stan Van Samang toonde zich de voorbije jaren een multitalent. Hij zingt, presenteert én acteert. Momenteel is hij te zien in het laatste seizoen van ‘Zie mij graag’ op Eén. Volgens TV Familie zou dat weleens Stans laatste acteerprestatie kunnen worden, ook al begon hij zijn carrière als acteur.

TV Familie deed navraag naar de acteerplannen van Stan Van Samang en daaruit bleek dat er in de nabije toekomst geen rollen meer vastliggen voor hem. “Ja, Stan de acteur gaat even de ijskast in”, bevestigt men in zijn entourage. “Hij heeft het te druk met andere dingen. Bovendien werd hij recent ook voor de tweede keer papa. Stan moet gewoon keuzes maken. En hij kiest dus voor andere dingen dan acteren.”

Eenzelfde geluid is te horen bij Stans management. “Op professioneel vlak ligt zijn focus momenteel op zijn nieuwe muziek”, aldus manager Henk Vermeulen. Mariam Nazaryan van platenmaatschappij Universal Music zegt: “Alles op de muziek, ja. Daarvoor moet al het andere voorlopig even wijken. Stan zal z’n ambities als acteur niet helemaal begraven, natuurlijk.” Maar hoelang hij die dan zal opzijzetten, dat kan niemand zeggen.