Zo mooi wat Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ doet voor Tatiana, zij reageert: “Dit doet zoveel deugd!”
Zo mooi wat Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ doet voor Tatiana, zij reageert: “Dit doet zoveel deugd!”
Foto: VTM/Facebook

Tatiana kreeg heel wat kritiek over zich heen omwille van haar kille houding tegenover echtgenoot Lothar tijdens hun huwelijksreis in Thailand. Ze wordt onder andere afgeschilderd als ‘een onbeschoft en ongeïnteresseerd wicht’. Commentaar die Tatiana heel hard is binnengekomen.

Gelukkig krijgt Tatiana ook veel steun van familie en vrienden. “Gelukkig staan die als één blok achter mij. Ze zijn héél fier op mij. Zij zien dat ik gewoon niet op m’n gemak ben. En oké, ik wéét dat ik anders had kunnen reageren. Op die kimono, bijvoorbeeld. Maar ja, dat was gewoon even een kortsluiting zeker? Zulke dingen gebeuren, hé. Alleen komt dat bij mij op tv”, reageert Tatiana in TV Familie.

Tatiana voelt zich heel schuldig om deze reactie. “Maar ik had me voorgenomen om altijd mezelf te blijven. En uiteindelijk is dat ook gelukt. Weet je, ik had het nog véél erger gevonden als ik een rolletje had gespeeld om Lothar te plezieren. Want dat had ik ook kunnen doen, hé. Maar dan was ik daar misschien nóg harder op afgerekend geworden en zo kan je nooit goed doen.”

Lothar apprecieert dat, en neemt het zelfs voor haar op. Hij vindt dat Tati al die kritiek niet verdient. “Dat typeert hem. Ook zíjn hart zit op de juiste plaats”, zegt Tatiana. “Lothar is zo’n lieve man. Het doet me deugd dat hij het voor me opneemt, hoor. En het geeft aan dat hij mijn situatie begrijpt. Ik voel dat het hem pijn doet dat de mensen zo hard zijn voor mij. Da’s mooi.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.