Komt er helemaal geen ‘Gert Late Night’ dit voorjaar?
Komt er helemaal geen ‘Gert Late Night’ dit voorjaar?
Foto: VIER

Donderdag schreef Het Laatste Nieuws dat ‘Gert Late Night’ dit voorjaar mogelijk niet vanop de Evanna in Antwerpen maar wel vanuit de villa van Gert Verhulst in Oostduinkerke zou uitgezonden worden. Het programma zou normaal gezien vanaf 20 april op antenne gaan op VIER. De Showbizzsite contacteerde daarop de zender.

Volgens de Showbizzsite kregen zij van de perswoordvoerder van VIER Lies Maesschalck te horen dat Gert Late Night niet vanuit Oostduinkerke zou uitgezonden worden. VIER zou momenteel verschillende mogelijkheden onderzoeken en eerstdaags een knoop doorhakken. Daarna zou er verder gecommuniceerd worden.

De Showbizzsite vermoedt dat VIER mogelijk geen ‘Gert Late Night’ zal maken. Gezien de coronacrisis is het immers quasi onmogelijk om een ganse crew in een kleine ruimte te laten draaien, en is publiek bij de latenightshow al helemaal onmogelijk. Volgens de Showbizzsite is de kans groter dat Gert Verhulst en James Cooke een studioprogramma zullen maken om de avonden mee te vullen. Er is voor alle duidelijkheid nog niets beslist, maar VIER zou snel met meer informatie komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.