‘Blind Getrouwd’ en nog andere programma’s komen in de problemen door coronavirus: Dit is er aan de hand
‘Blind Getrouwd’ en nog andere programma’s komen in de problemen door coronavirus: Dit is er aan de hand
Foto: VTM

De coronacrisis strooit roet in het eten voor programma’s die momenteel lopende zijn. Het virus brengt verdere opnames in het gedrang.

De opnames van Familie liggen al stil tot 3 april en er zijn nog afleveringen tot 17 april. Nu komen nog drie andere VTM-programma's in de problemen: The masked singer, Mijn keuken mijn restaurant en The voice kids. Die laatste twee zijn nu op tv.

“Mijn keuken mijn restaurant is opgenomen tot en met de battles. Er zijn nog uitzendingen tot 16 april”, zegt VTM-woordvoerster Sylvia De Doncker in Het Nieuwsblad. Daarna moeten de duo's een pop-uprestaurant openen. “Dat kan uiteraard nu niet opgenomen worden, dat zal na de coronacrisis gebeuren. Maar we zullen het dus sowieso mooi afronden.”

The voice kids heeft nog afleveringen tot en met vrijdag 27 maart. “De liveshows van de halve finale en finale zijn nog niet opgenomen. Dat willen we met publiek doen, dus we zoeken wanneer dat kan en wanneer we kunnen uitzenden.” De opnames voor The masked singer waren gepland voor dit voorjaar, maar zijn uitgesteld naar het najaar. Blind getrouwd is wel grotendeels ingeblikt, met uitzondering van de laatste aflevering. Daarin wordt teruggeblikt op hoe het de koppels vergaan is. Ook dat bekijkt VTM nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.