VTM

Zondag in Blind Getrouwd: Sonny en Laura groeien nog verder uit elkaar, Nick en Christophe beleven onvergetelijke ervaring

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In de alweer zesde aflevering van Blind getrouwd zit de huwelijksreis van de koppels erop en keren ze terug naar België. Nu staan ze voor een andere, nog grotere uitdaging: ze gaan samenwonen. Bij Laura en Sonny verloopt dat niet bepaald goed.

Op het einde van hun huwelijksreis, bezoeken Sonny en Laura nog een tempel en zegenen hun huwelijk op een traditionele Balinese wijze. “Niet dat ik daar per se in geloof, maar misschien is dat net wel dat duwtje in de rug dat we nodig hebben”, zegt Sonny. Laura kijkt uit naar het dagelijkse leven: samenwonen, terug gaan werken en naar de volleybaltraining gaan. Maar in Zoersel gooit hun totaal ander levensritme roet in het eten. Het koppel groeit nog verder uit elkaar.

Voor Tatiana en Lothar was hun huwelijksreis was niet bepaald een succes. Terug in België staat er en afspraak met relatietherapeute Sarah Hertens op de agenda. Het stulpje van Nick en Christophe staat in het hippe Gentse Zuid. Christophe wil indruk maken door te koken, maar hij is niet bepaald een keukenprins. Het word een onvergetelijke ervaring. Winnie en Jonah spreken af met hun vrienden om te vertellen over hun reis.