Natalia ontroert iedereen met aangrijpende boodschap voor bijzonder iemand: “Ik mis je”
Natalia ontroert iedereen met aangrijpende boodschap voor bijzonder iemand: “Ik mis je”
Foto: Instagram

We zouden het nog vergeten in deze vreemde tijden, maar gisteren werd ook Vaderdag gevierd. Nu ze zelf moeder wordt, stond Natalia even stil bij het gemis van degene die haar het leven geschonken heeft: haar papa. Hij overleed in november van 2010.

“Met al dat opkuisen kom je nog wel eens iets tegen dat je terug katapulteert naar vroeger... een kaft met persartikels gekregen van een fan. Aan de ‘vooravond’ (en nee we weten nog niet wanneer ze komt) van de start van een nieuw leventje, wil ik graag nog eens stilstaan bij die ene helft ‘bron’ die mij leven gegeven heeft. Manman, konden wij lallen. En ik ben content... wat een vent, wat een papa... En zoals kinderen dat altijd zeggen, wij gaan dat NOG beter proberen te doen... Gelukkige vaderkesdag, papatje. You’re still with me... miss u”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met al dat opkuisen kom je nog wel ns iets tegen dat je terug katapulteert naar vroeger... een kaft met persartikels gekregen van een fan... Aan de ‘vooravond’ (en nee we weten nog niet wanneer ze komt 🤪) van de start van een nieuw leventje, wil ik graag nog eens stilstaan bij die ene helft ‘bron’ die mij leven gegeven heeft. Manman, konden wij lallen.🤣 En ik ben content... wat een vent, wat een papa...🙏🏽 En zoals kinderen dat altijd zeggen, wij gaan dat NOG beter proberen te doen... Gelukkige vaderkesdag, papatje. You’re still with me... miss u. ❤️ #papasprincess #willy #throwback #almost10yearsago #mydad #newbeginnings #allgood #fatherdaughterlove #special #love #fathersday

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.