“Er is drama op komst in ‘Familie’ en dit geliefd personage zal dan uit de reeks verdwijnen”
“Er is drama op komst in ‘Familie’ en dit geliefd personage zal dan uit de reeks verdwijnen”
Foto: Instagram

Volgens TV Familie is er een pittig drama op komst in ‘Familie’. Het weekblad voorspelt dat een geliefd personage dan weer uit de soap zal verdwijnen.

Na het vertrek van Robyn naar een klooster, werd de verboden kus tussen Benny en Liesbeth op gejuich onthaald. Op sociale media reageren fans dolgelukkig op de onverwachte reünie van de exen. Liesbeth is duidelijk een geliefd personage . ‘Benny past beter bij die Liesbeth’, vindt iemand. ‘Toppie, die twee worden weer een koppel’, schrijft een ander. Waarna veel reacties volgen, waarbij iedereen het erover eens lijkt: ‘Familie’ telt een nieuw koppel. Al zijn er kijkers die de kant van ‘arme’ Robyn kiezen. En die het er zwaar over vinden dat Benny haar zo bruut aan de kant schuift.

Voor veel kijkers lijkt het een uitgemaakte zaak dat Robyn zal verdwijnen. Maar is dat zo? Vermoedelijk niet. Volgens TV Familie is er nog drama op komst. Jasmijn Van Hoof postte op Instagram een interessante foto van wat ‘zogezegd’ de laatste opnamedag was van Jits Van Belle. Met als opvallend bijschrift: ‘She’ll be back’. Robyn verdwijnt dus niet…?!

In een recent interview bij haar comeback in ‘Familie’ zei Hilde De Baerdemaeker ook ‘dat ze haar handen vol heeft met andere jobs’ en ze enkel een gastrol in ‘Familie’ zag zitten. Een tijdelijke rol dus. Binnenkort verdwijnt Liesbeth dus weer. En dan blijft Benny alleen achter... tot Robyn opduikt. Maar is Benny dan bereid toe te geven dat hij Robyn tijdens haar afwezigheid ‘vergeten’ was, en bedrogen heeft?

Meer nieuws

Meer nieuws

.