Lothar neemt het op voor Tatiana die bedolven wordt onder kritiek: “Zij moet niet aan de schandpaal genageld worden”
Lothar neemt het op voor Tatiana die bedolven wordt onder kritiek: “Zij moet niet aan de schandpaal genageld worden”
Foto: VTM/Facebook

Tatiana krijgt veel kritiek op haar kille houding tegenover haar echtgenoot Lothar in Blind Getrouwd. ‘Wat een onbeschoft en ongeïnteresseerd wicht’, is er onder andere te lezen op sociale media. Tatiana geeft in TV Familie toe dat deze commentaren pijn doen. Lothar van zijn kant vindt dat Tati al de kritiek totáál niet verdient.

“Nee, ze hoeft niet aan de schandpaal te worden genageld”, zegt Lothar in TV Familie. “Tati weet zelf ook wel dat ze anders had kunnen reageren op die ongemakkelijke stiltes en die situatie met de kimono. Ze vond het zélf trouwens ook een onbeleefde reactie. Ze heeft me daarmee pijn gedaan, maar de mensen moeten dit ook relativeren.”

“Door alle druk die Tati zichzelf had opgelegd, wíst ze het gewoon even niet zo goed meer. Ze had het enorm moeilijk met zichzelf. De kijkers mogen dus best wat rustiger reageren. Tati en ik hebben trouwens ook al heel leuke momenten beleefd. Tranen met tuiten heb ik al gelachen. En we hebben ook lange gesprekken gevoerd. Tati is enorm joviaal en sociaal!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.