Familie Verhulst grijpt in door coronacrisis: “En als James komt, moet hij zich eerst laten testen”
Familie Verhulst grijpt in door coronacrisis: “En als James komt, moet hij zich eerst laten testen”
Foto: Instagram

Ook de familie Verhulst zit in lockdown door de coronacrisis. Vader Gert en zoon Viktor weten zich wel bezig te houden.

“Ik moet toegeven dat ik in het begin redelijk sceptisch was en dacht dat ze weer aan het overdrijven waren”, vertelt Gert Verhulst. “Maar sinds een week heb ik wel door dat de situatie wel ernstig is.”

De familie Verhulst zit in collectieve lockdown in Oostduinkerke. “Wij wonen hier aan zee, Viktor en Marie wonen in de stad. Hier is toch iets meer te doen dan in de stad, want Viktor zit normaal 90 procent van zijn tijd in cafés en restaurants. Zijn sociaal leven is dus compleet stilgevallen.”

De familie kan nu ook niet op bezoek naar hun vader en grootvader Jos. “Ons vader zit in een home. Normaal gaan we daar altijd wel eens langs. Hij heeft normaal toch om de twee à drie dagen bezoek, en dat is nu niet het geval hé. We kunnen hem alleen maar bellen”, vertelt Gert.

Vader en zoon Verhulst weten zich wel bezig te houden aan zee. “Hier doen we spelletjes, of we kijken samen tv. We hebben nog heel wat afleveringen van bijvoorbeeld De Mol in te halen. Morgen komt ook James naar hier, maar hij moet zichzelf eerst laten testen natuurlijk”, grapt Gert. “En we houden afstand natuurlijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.