VTM moet zeer pijnlijke beslissing nemen over dit programma
VTM moet zeer pijnlijke beslissing nemen over dit programma
Foto: Medialaan

VTM heeft belangrijke beslissingen genomen over The Voice Kids en The Masked Singer. Dat vertelt creatief directeur bij VTM Davy Parmentier in Het Laatste Nieuws.

De halve finale en de finale van The Voice Kids worden dan toch live uitgezonden. “Er is even overwogen om dat niet te doen en na de kwartfinale een winnaar of winnares uit te roepen”, aldus Davy Parmentier. “Maar we gaan dat niet doen. De vele kijkers én uiteraard de kandidaten verdienen een apotheose van de wedstrijd waaraan ze zo succesvol hebben deelgenomen. We gaan dus, zodra dat weer kan, de halve finale en de finale van ‘The Voice Kids’ live uitzenden. Alleen weten we niet wanneer dat zal gebeuren. Mogelijk nog dit voorjaar, mogelijk in de zomerperiode of in het najaar.”

VTM heeft ook beslist om de gloednieuwe show ‘The Masked Singer’ naar een latere datum te verplaatsen. “Dat wordt een erg belangrijke, populaire show voor ons, die enkel in de beste omstandigheden, met livepubliek, kan opgenomen worden. Dat kan voorlopig niet, dus verschuiven we de show naar een latere datum”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.