Bridget Maasland, ex van André Hazes, slachtoffer van schokkende commentaren: “Die mensen wensen mij dood, dat is heel ernstig”
Bridget Maasland, ex van André Hazes, slachtoffer van schokkende commentaren: “Die mensen wensen mij dood, dat is heel ernstig”
Foto: Instagram

Bridget Maasland, de ex van André Hazes, heeft in een interview met Veronica Magazine verteld over de vervelende reacties die ze kreeg na hun relatiebreuk. De presentatrice wil er later een documentaire over maken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

“Mensen hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en vind het ook heel ernstig”, zegt Bridget Maasland over de giftige reacties die ze naar haar hoofd geslingerd kreeg. “Ik wil daar nog wat mee doen, er een documentaire over maken bijvoorbeeld. Dan haal ik er nog iets positiefs uit.”

Ze zegt in Veronica Magazine ook dat het contact met vrienden en familie haar helpt in deze moeilijke tijden. “Ik heb een stuk of acht vrienden van wie ik altijd zeg: dit zijn de mensen bij wie ik kan onderduiken als het nodig is.” Haar moeder is ook iemand met wie ze veel praat. “Maar in sommige periodes heeft advies geven niet veel zin. Als je heel erg verliefd bent bijvoorbeeld, haha.”

Ondanks alles gaat het momenteel goed met de presentatrice. “De storm is een beetje gaan liggen en nu gaan we weer met volle kracht vooruit. Zo is mijn karakter: niet bij de pakken neer gaan zitten, maar aanpakken en doorpakken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.