Niels Destadsbader neemt op ontroerende manier afscheid van Johny Voners: “Dat zullen we altijd blijven”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Niels Destadsbader heeft op een ontroerende manier afscheid genomen van zijn collega, maar vooral vriend, Johny Voners. Ze speelden samen jarenlang in F.C. De Kampioenen.

“Weet je het nog, Johny? Jij en ik, afspraak om 6u aan de Watertoren. En geen minuut later, want te laat komen, daar had jij een bloedhekel aan. Samen hebben we vele uren gesleten in de auto, op weg naar de rest van ons ploegske. “De jonge gasten zijn er hé”, zei je altijd bij het aankomen. Man, wat kon jij geestig zijn.”

“Als we lang moesten wachten op de set, maakte je vaak hetzelfde grapje. “Bij mijn films in Amerika gaat dat allemaal veel rapper.” Of... “Georges Clooney was al lang naar huis gegaan.” Maar jij was niet alleen ‘grappig zijn’. Jij was veel meer dan dat. Lief, warm, zacht en ontzettend verliefd op uw Annemieke. “Ze zit mij gegoten als een handschoen”, stuurde je me op een dag. Het was zo schoon om jullie samen te zien.”

“Merci, Johny, dat ik jou een vriend mocht noemen. Alhoewel, wij met ons bendeke noemen onszelf geen vrienden. Wij zijn familie voor het leven en dat zullen we ook altijd blijven.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weet je het nog, Johny? Jij en ik, afspraak om 6u aan de Watertoren. En geen minuut later, want te laat komen, daar had jij een bloedhekel aan. Samen hebben we vele uren gesleten in de auto, op weg naar de rest van ons ploegske. “De jonge gasten zijn er hé”, zei je altijd bij het aankomen. Man, wat kon jij geestig zijn. Als we lang moesten wachten op de set, maakte je vaak hetzelfde grapje. “Bij mijn films in Amerika gaat dat allemaal veel rapper.” Of... “Georges Clooney was al lang naar huis gegaan.” Maar jij was niet alleen ‘grappig zijn’. Jij was veel meer dan dat. Lief, warm, zacht en ontzettend verliefd op uw Annemieke. “Ze zit mij gegoten als een handschoen”, stuurde je me op een dag. Het was zo schoon om jullie samen te zien. Merci, Johny, dat ik jou een vriend mocht noemen. Alhoewel, wij met ons bendeke noemen onszelf geen vrienden. Wij zijn familie voor het leven en dat zullen we ook altijd blijven. ??

Een bericht gedeeld door Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) op