VTM

Tatiana volledig afgekraakt door ‘Blind Getrouwd’-kijkers, zij reageert: “Dit doet zoveel pijn”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Facebook
Tatiana uit Blind Getrouwd krijgt heel wat kritiek over zich heen omwille van haar kille houding tegenover haar echtgenoot Lothar tijdens de huwelijksreis naar Thailand. Vooral Tatiana’s reactie bij het beruchte kimono-incident is bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. Dat schrijft TV Familie.

Volgens TV Familie krijgt Tatiana op sociale media heel wat commentaar over zich heen. ‘Wat een onbeschoft wicht’, valt er te lezen. En: ‘Wat een heks, hoe kan je nu zo onbeleefd zijn tegen iemand die net een cadeau voor je kocht?’ Of: ‘Ze is totaal ongeïnteresseerd én doet zelfs haar best niet.’ De ‘ Blind Getrouwd’-fans zijn niet echt mals voor ‘ijskoningin’ Tati. En dat komt bij haar erg hard aan.

“Ik had me voorgenomen om al die reacties niet te lezen, want ik wíst dat de mensen zo zouden reageren. Maar het viel niet te negeren. Mijn vrienden hebben die negatieve reacties voor mij ge?lterd, maar dan nog. Het is duidelijk dat de mensen erg hard zijn voor mij”, reageert Tatiana in TV Familie.

En dat komt bij haar serieus binnen. “Ik had me er nochtans proberen tegen te wapenen. Maar mensen oordelen en veroordelen zo snel, niet normaal. En erg jammer. Bovendien staan ze er precies niet bij stil dat Lothar en ik elkaar op huwelijksreis nog maar een week kenden.”

“Ik voelde me ook gewoon niet op m’n gemak. Ik zit zo in elkaar dat ik dat niet kan wegsteken”, gaat Tatiana verder. “Zeg nu zelf, ik kan op zo’n moment toch moeilijk cinema spelen? Weet je, iedereen gedraagt zich weleens onhandiger als je niet weet hoe je op iets moet reageren. Het zou dus ?jn zijn mochten de kijkers twee keer nadenken vooraleer ze online harde reacties typen. Hoe mensen thuis soms reageren in een situatie, dat komt niet op tv. Bij mij wel, dat is een groot verschil en maakt je helaas online een makkelijk slachto?er.”

Die reacties hebben haar echt hard geraakt. “Absoluut. Ik ben ook maar een mens, hé. En ik wéét dat mijn hart op de juiste plaats zit. Vandaar dat die kritiek me zovéél pijn doet. Het heeft me al erg triestig gemaakt.”