Laura uit ‘Blind Getrouwd’ geeft het toe: “Ik heb het moeilijk met mezelf”
Laura uit ‘Blind Getrouwd’ geeft het toe: “Ik heb het moeilijk met mezelf”
Foto: VTM

In Blind Getrouwd is de sfeer tussen Laura en Sonny wat bekoeld tijdens hun huwelijksreis. In Dag Allemaal geeft Laura meer uitleg over haar afwachtende houding, en ze blikt terug op het pijnlijke moment waarop ze in tranen uitbarstte.

Door Laura’s afstandelijkheid tegenover Sonny komt ze bij de Blind Getrouwd-kijkers niet altijd even sympathiek over. “Iedereen heeft een mening, natuurlijk. Ik heb nooit één slecht woord over Sonny gezegd. Er valt hem ook niets te verwijten, ik heb het moeilijk met mezelf. Maar we botsen, da’s waar. Hij heeft bevestiging nodig, ik wat meer ruimte”, reageert Laura in Dag Allemaal.

Afgelopen zondag waren de kijkers van Blind Getrouwd getuigen van een discussie tussen Laura en Sonny op bed. Sonny uitte zijn frustraties over Laura’s afstandelijkheid, waardoor Laura in tranen uitbarstte omdat ze zich daar niet bewust van was.

“Da’s niet fijn om terug te zien, natuurlijk. Ik heb me meteen geëxcuseerd voor m’n stille momenten. En ik besefte toen dat ik eerder had moeten benoemen wat er in m’n hoofd speelde. Want ik ben nog altijd blij dat ik aan Sonny gematcht ben, hé. Dat bewijzen m’n tranen ook wel, denk ik. Als het me allemaal maar weinig meer kon schelen, dan zouden die er nooit gekomen zijn”, zegt Laura daarover.

Laura geeft toe dat Sonny meer initiatief toonde. “Maar dat heeft weinig met Sonny of het moment te maken, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. M’n vriendinnen zeiden het meteen: ‘Zo ben jij helemaal, je doet altijd mee met de rest.’ En dat klopt. Voor mij is het meestal gewoon goed. En anders zal ik het wel zeggen. Misschien is dat een slechte eigenschap, maar ik kan er weinig aan doen. Ik kan heel moeilijk beslissingen nemen.”

Laura beseft dat niet alle kijkers haar terughoudendheid zullen begrijpen. “Ik was tijdens de vorige edities van ‘Blind Getrouwd’ ook zo. ‘Meiske, stel je nu toch eens open!’, heb ik de afgelopen jaren meer dan eens naar m’n tv-scherm geroepen. Maar ik heb geleerd dat je onmogelijk kunt begrijpen wat dit experiment juist inhoudt en wat het met je doet.” Ze beseft waar ze in de fout gegaan is. “Ik leg mezelf te veel druk op, denk ik. Zo van: ‘Dit moet lukken, Laura, komaan!’ Dat helpt niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.