Sam Gooris neemt kleine kinderen goed beet: “Die hebben nogal ogen getrokken”

Vanaf woensdagavond 18 maart start het nieuwe seizoen van ‘Dat belooft voor later’ op VTM. De zender heeft beslist om het tweede seizoen van het programma met Staf Coppens nu al uit te zenden, omdat ‘Beste kijkers’ door de coronaproblematiek niet meer kan worden opgenomen.

Staf Coppens neemt de komende weken weer heel wat kinderen beet in het tweede seizoen van 'Dat belooft voor later'. “Ik hoop dat de kijkers blij zijn dat we terugkeren. Mijn kinderen Beau en Nora alvast wel: nu plaag ik eens andere kinderen”, lacht Staf in Het Nieuwsblad.

Aan de formule van Dat belooft voor later is niet gesleuteld. Staf Coppens neemt 5- en 6-jarigen mee op stap en plaatst hen in de gekste situaties. Deze keer staan er ontmoetingen met aliens, piraten en cowboys gepland. In de studio voorspellen de ouders hoe hun spruiten reageren op die absurditeiten.

“Ik vind dit programma geweldig om te maken”, zegt Coppens. “Die kleine gasten beetnemen en ondenkbare scenario's voorschotelen: I love it. Ach, kinderen plagen mag. En dat ongeloof in hun ogen is keer op keer goud waard.”

Coppens gaat dit seizoen weer een stapje verder. In de kantoren van VTM stelt hij de kinderen voor aan zijn 'grote baas'. Dat blijkt Sam Gooris te zijn. “Daar hebben de kinderen nogal ogen getrokken. Al herkende één van hen Sam wel als die meneer die 'laat het gras maar groeien' zingt. Dat kon Sam counteren door te zeggen dat baas zijn bij VTM maar een bijverdienste is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.