An Lemmens reageert geschokt wanneer ze dit ziet: “Heel triest, die mensen brengen zichzelf en ons allemaal in gevaar”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
An Lemmens maakt zich grote zorgen omwille van de coronacrisis. De aanleiding zijn berichten die ze ontvangt via sociale media.

An Lemmens windt er geen doekjes om. Ze krijgt veel onzin toegestuurd via sociale media. “Heel, heel triest. Je zou versteld staan als je eens een dag in mijn inbox zou duiken”, luidt het op Instagram.

Maar de laatste dagen zitten daar volgens de presentatrice ook erg verontrustende berichten tussen. “Naast de usual ongevraagde en ongewenste dickpics en allerhande andere nonsens, verschijnen er de laatste dagen ook dit soort berichten”, schrijft de presentatrice bij een bericht waarin iemand haar verwijt ‘zielig’ te zijn omdat ze mensen oproept om hun gezond verstand te gebruiken en de maatregelen omtrent het coronavirus te respecteren. “Hoeveel krijg je daarvoor betaald?”, vraagt de persoon zich ook af.

“Ja, dan maak ik me enòrm veel zorgen over hoe ons land eraan toe is. Hoe we zorg kunnen dragen voor elkaar en onszelf als er zo’n onverantwoordelijke mensen rondlopen die door hun gedrag zichzelf en ons allemaal in gevaar brengen”, aldus An Lemmens. “Dan kan ik alleen maar hopen op een volledige lockdown met zware boetes voor overtreders.”

 

 

Tags an lemmens