Forse kritiek op dit personage in Thuis: “Zijn rol is nu echt uitgespeeld, het is een ramp”
Forse kritiek op dit personage in Thuis: “Zijn rol is nu echt uitgespeeld, het is een ramp”
Foto: VRT/Thuis

In Dag Allemaal heeft een ‘Thuis’-kijker forse kritiek geuit op haar favoriete soap. In de kritiek klinkt een veel voorkomende opmerking van fans weer, namelijk die over de flauwe verhaallijn rond Frank Bomans die sinds zijn pensioen niets anders meer lijkt te doen dan aardappelen schillen.

“Als ‘Thuis’-kijker van het eerste uur zal ik na de lente voor het eerst in al die jaren blij zijn dat het gedaan is voor enkele maanden. Het is al wekenlang zo flauw. De serie heeft geen inhoud meer, en dat vind ik triest”, klinkt de kritiek van de trouwe kijker in Dag Allemaal.

“De rol van veel acteurs is uitgespeeld. Frank, bijvoorbeeld, doet nog weinig anders dan aardappelen schillen. En Leo had beter Jenny gevolgd, want dat eeuwige geruzie met Marianne wordt een ramp. Als er toch nog een beetje pit in de reeks zit, komt dat door het advocatenkantoor De Decker & Baert. Voor de rest is het flauwe zever.” De kijker besluit met een oproep aan de makers van de soap. “Hopelijk hebben de schrijvers na de zomerstop weer wat fantasie en wordt het opnieuw zoals vroeger.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.