Jacques Vermeire reageert op droevig nieuws dat Johny Voners overleden is: “Een zware klap”
Jacques Vermeire reageert op droevig nieuws dat Johny Voners overleden is: “Een zware klap”
Foto: Photonews

Jacques Vermeire heeft gereageerd op het droevige nieuws dat Johny Voners dinsdag overleden is na een strijd tegen kanker. Voor de collega uit F.C. De Kampioenen is het een zware klap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“Wat een rare dag. De zon scheen. Ik probeerde er met mijn dochter Julie een leuke namiddag van te maken. We hebben gedanst om die coronatoestanden even te vergeten en dan krijg je zò’n droevig nieuws”, zucht Jacques Vermeire in Het Laatste Nieuws. “Het overlijden van Johny is een geweldige klap. Ik had hem recent nog een berichtje gestuurd om te vragen of ik hem nog eens mocht zien. Maar de kanker was al veel te ver gevorderd. Het is enorm snel gegaan allemaal, op enkele weken tijd.”

Jacques en Johny begonnen in 1990 allebei met ‘F.C. De Kampioenen’. “We kregen allebei hetzelfde contract. Ik heb op al die jaren nooit één woord miserie of ruzie met hem gehad. Johny was een topacteur, een vedette, een fantastische mens, de vriendelijkheid zelve. Al bleef hij wel een beetje gesloten. Je voelde nooit wat er echt in hem omging. Met welke energie en enthousiasme hij op de première van de laatste film, ‘Viva Boma’ verscheen én zelfs op de opnames: ongelofelijk dat hij toen ziek was. We merkten niks aan hem.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.